Presentació del director

 

En nom meu i de totes les persones que formem Comforsa, et donem la nostra benvinguda més cordial i et convidem a conèixer la nostra casa, el nostre projecte industrial i els nostres productes.

Fa gairebé quatre segles que impulsem el vincle entre la forja, l’enginyeria i el territori. Comforsa, té una important contribució al creixement de l’economia de la comarca del Ripollès i l’àrea de Barcelona i encarna molts dels valors que caracteritzen l’empresa catalana com a potència exportadora, la creativitat, la innovació i la capacitat d’atreure el capital humà.

Amb una forta aposta per la investigació, Comforsa és la creació, la innovació, la tecnologia, el disseny i l’enginyeria més avançada del món de la forja perquè imaginem noves maneres d’entendre i d’afrontar els reptes de la societat d’avui i de demà. Nous mètodes, noves maneres, noves visions que ens ajuden a ser el que som, a estar on estem i a créixer.

Enfortim el nostre entorn social i industrial, apostant per una projecció internacional basada en l’intercanvi i transferència de coneixement amb tècniques de coeginyeria i partnership amb empreses i institucions col·laboradores.

Amb un fort compromís amb el territori, Comforsa disposa d’un equip capaç d’oferir solucions integrals als clients amb productes finals o semielaborats d’acer amb un alt desenvolupament tecnològic i valor afegit.

 

Managing Director

Et pot interessar