Barcelona, 29 de març de 2020

Estimat Client,

Esperem i desitgem que estigui sa i estalvi, així com els seus companys a la feina i els seus éssers estimats durant aquesta pandèmia de Covid-19. Aquests estan sent dies difícils que esperem que acabin aviat perquè tots puguem tornar en breu a les nostres vides normals.

Comforsa ha estat prenent totes les mesures necessàries per veure el menys afectat possible per la situació de Coronavirus. Fins ara, les nostres instal·lacions han estat funcionant a el 100% amb un flux constant de matèria primera i expedicions de productes finals als nostres clients.

Tot i que el govern català i l’espanyol han estat prenent mesures fermes per lluitar contra Covid-19, les infeccions i morts a Espanya han augmentat dramàticament. Fa 15 dies, el Govern espanyol va declarar l’estat d’alarma a tot el territori, però al veure que aquesta mesura no és suficient per aturar les males estadístiques, aquest dissabte el primer ministre espanyol, Pedro Sánchez, va anunciar el tancament total de país (avui el BOE publicarà el Decret 08/2020 amb tots els detalls d’aquesta forta mesura).

Aquest bloqueig començarà el dilluns 30 de març fins el dilluns 13 d’abril, sent el dimarts 14 d’abril el primer dia hàbil. Com podeu veure, aquest tancament inclou les vacances de Setmana Santa, l’objectiu és reduir al mínim el moviment de persones a les carreteres i carrers d’Espanya.

Encara que la idea d’aquest decret és tenir a tots els empleats en vacances anticipades, tots els Directors de Comforsa, així com els caps de tots els departaments (Enginyeria, Qualitat, Logística, etc.) continuaran estant disponibles per tu per contactar-los si és necessari. Per tant, no dubti en posar-se en contacte amb el seu gerent d’àrea per a qualsevol problema que necessiti discutir durant aquest període.

Prendrem totes les mesures necessàries per estar completament a punt per començar la nostra producció i lliuraments en la nostra reobertura, com s’ha dit, programada per al dimarts 14 d’abril. Fins llavors, no serà possible enviar-li cap producte.

Esperem que aquesta situació no desitjada, imposada pel govern espanyol, causi la menor molèstia possible a la seva empresa. Mentrestant, no dubti en contactar-nos per qualsevol aclariment o dubte que pugui tenir.

Sincerament,

Reca Vidiella

Manager General

Comforsa