Comforsa ha rebut una ajuda econòmica del Fons Nacional d’Eficiència Energètica (FNEE), valorada en 198.873,92€, per facilitar el projecte d’incorporar un Forn de revingut d’alta eficiència a una línia de forja de la nau Comforsa 2. Aquesta subvenció se suma al cofinançament del Fons Europeu del Desenvolupament Regional (FEDER) i ajudarà a l’empresa a poder fer front a la inversió que suposa aquest projecte.

Aquesta inversió permetrà un estalvi energètic molt important, i és que es calcula que cada any s’estalviaran fins a 100,90 tonelades equivalents de petroli. Això serà possible gràcies a la implantació d’un forn semicontinu revingut a gas, de baix consum, que substituirà un conjunt de 6 forns de pot elèctrics, discontinus i poc eficients.

El projecte, que segueix la línia estratègica de Comforsa per vetllar per l’entorn i el medi ambient, va en la línia d’aconseguir una economia més neta i sostenible. L’acció està coordinada per l’Instituto para la Diversificación y Ahorro de Energía (IDAE).