Barcelona, 14 d’abril de 2020

Benvolguts clients i proveïdors,

Ens complau anunciar que Comforsa ha reiniciat la seva activitat avui dimarts 14. Tots els nostres llocs han tornat a la seva activitat, funcionant com és habitual i podent produir i lliurar els productes que els nostres clients necessiten. Tots els nostres departaments (Qualitat, Compres, Vendes, Enginyeria i la resta) estan preparats per respondre a les vostres demandes, preguntes i qualsevol altra comunicació de manera habitual.

Una de les nostres principals prioritats és la salut dels nostres empleats i dels nostres grups d’interès. Per tant, hem posat en marxa mesures de seguretat saludables i fortes per als nostres empleats i per a aquells que entrin en contacte amb ells amb finalitats empresarials. Els hem proporcionat tots els equips de protecció individual necessaris i seguirem les més estrictes recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut i també del Govern català.

No dubteu a mantenir-vos en contacte amb el vostre contacte de vendes de Comforsa per obtenir més informació o qualsevol aclariment que pugui necessitar al respecte.

Esperem i desitgem que vosaltres, els vostres companys de feina i els vostres estimats ho feu bé i estiguin segurs durant aquesta pandèmia Covid-19. Són dies difícils que esperem que s’acabin aviat i que tots puguem tornar a la nostra vida normal en breu.

Atentament,

Reca Vidiella

Director General

Comercial de la Forja, S.A.U.