Barcelona, ​​21 de maig del 2020

Apreciats clients,

Esperem i desitgem que us vagi bé i estigueu sans i estalvis, així com els vostres companys de feina i els vostres familiars i amics estimats durant aquesta pandèmia de la COVID-19. Esperem també que la vostra empresa torni a la seva activitat normal molt aviat, si encara no ho ha fet.

Com ja hem anunciat anteriorment, les cinc plantes de Comforsa treballen de forma habitual, venent i enviant els nostres productes per satisfer totes les necessitats dels nostres clients. Tots els nostres empleats de totes les àrees de l’empresa estan totalment pensats i preparats per respondre a qualsevol consulta que puguin tenir els nostres clients.

Continuem treballant amb els nostres clients en els nous desenvolupaments i ens complau informar-vos que ens han continuat assignant nous projectes apassionants que consolidaran la relació amb els nostres clients i reforçaran la nostra situació en aquest difícil context econòmic.

Al mateix temps, l’empresa continua invertint en maquinària i instal·lacions, assegurant-se que s’utilitza l’última tecnologia per optimitzar el procés de producció i augmentar l’eficiència. Comforsa també està invertint fermament en la gestió de qualitat per garantir que la qualitat és primordial en tots els passos del procés de producció per tal que el producte final sigui de la màxima qualitat possible.

Confiem que aquestes accions permetin que Comforsa estigui en una posició molt forta per continuar satisfent les necessitats dels nostres clients quan el sector industrial global torni als nivells d’activitat habituals.

No dubteu a posar-vos en contacte amb el vostre contacte de vendes de Comforsa per obtenir més informació o per aclarir-vos tot el que pugueu requerir.

Mentrestant, esperem que us mantingueu sans i que aquesta pandèmia s’acabi aviat.

Atentament,

Reca Vidiella
Director General
Comercial de la Forja, S.A.U