Estimats clients,

COMFORSA lamenta la situació actual mundial a causa del COVID-19 (Coronavirus) i vol comunicar als seus clients que l’empresa continua operant amb total normalitat.

COMFORSA acata les mesures de prevenció dictades pel Govern i les autoritats internacionals rellevants per a evitar l’extensió del virus a la ciutadania i, a més, l’empresa imposa les seves pròpies mesures de prevenció per evitar que els seus treballadors, clients, proveïdors i altres col·laboradors estiguin exposats a qualsevol risc.

COMFORSA és una empresa acostumada a treballar en més d’una ubicació i a tenir contacte continu amb els representants i agents comercials que viatgen per tot el món constantment. Per això, COMFORSA és capaç de continuar la seva activitat tot i haver restringit els viatges de negocis, els quals s’han substituït de forma temporal per teleconferències i altres vies de comunicació.

Per a les activitats que no poden realitzar-se de manera remota, COMFORSA ha implementat protocols de prevenció com el rentat i la desinfecció regular de mans i superfícies de contacte, un estricte control d’accés per a visites i logística, un registre de contactes internacionals i un seguiment i implementació contínua de les recomanacions i requisits per al comerç internacional.

Així mateix, COMFORSA ha pres mesures per assegurar que la seva activitat continua en cas que el Govern espanyol i català imposin mesures més dràstiques en les pròximes setmanes i que l’empresa pot satisfer totes les necessitats dels nostres clients sense interrupció.

Per exemple, l’empresa ha intensificat la producció d’estocs i la gestió dels mateixos, a més d’identificar una cadena de possibles proveïdors de matèries primeres alternatius que estiguin ubicats en diferents punts del món que ens permeti avançar-nos a possibles restriccions de transport internacional.

Atentament,

Reca Vidiella
director general
Comercial de la Forja, S.A.U.

Descarrega el comunicat oficial en aquest enllaç