L’Ajuntament de Ripoll i la UIER organitzen una jornada per debatre els reptes de la indústria ripollesa en el segle de la globalitat.

L’Ajuntament de Ripoll i la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) van organitzar el passat dimecres 13 de febrer una jornada per debatre i millorar els reptes i estratègies per afrontar el segle de la globalitat en el món de la indústria. L’acte es va oferir davant d’una cinquantena d’empresaris, polítics locals i gestors a l’Hotel La Solana del Ter de Ripoll.

Abans de la conferència, el professor Pedro Nueno, reconegut professional a nivell internacional dins de l’entorn empresarial, enginyer industrial i professor d’administració i direcció d’empreses, i expert en creació d’empreses, acompanyat de l’Alcalde de Ripoll, Jordi Munell, del President de la UEIR, Eudald Castells i del Sr. Joan Peradalta, van visitar la companyia Comforsa per conèixer el funcionament i el desenvolupament tecnològic de les plantes Comforsa 4, especialitzada en la mecanització de grans cigonyals per motors dièsel, i la nova planta de forja de Comforsa 7.

De la visita, el professor en va destacar l’alt nivell tecnològic i l’engranatge del procés industrial de Comforsa que, segons ell mateix, permetrà una bona posició a escala global en la fantàstica base empresarial de la comarca del Ripollès.

Durant tota la jornada, el professor Pedro Nueno va estar acompanyat pel Director General, Reca Vidiella, el Director Executiu, Josep Puig i part de l’Equip Directiu de Comforsa.