• Comforsa aconsegueix un any sencer amb guanys consecutius.

  • La Generalitat aprova una nova ampliació de capital de 4,5M€.

  • En el darrer any s’ha invertit aproximadament 1.7M€ en les plantes de producció.

  • Comforsa ha completat el primer any d’operació amb beneficis des de que la companyia va llençar el seu nou Pla Estratègic, en el qual va assentar les bases de la seva estratègia de consolidació a llarg termini.

Comforsa segueix la tendència positiva, i ja aconsegueix 12 mesos consecutius de guanys, malgrat la desacceleració econòmica a Europa i els EUA. Aquests bons resultats són fruit de la implementació estricte del Pla Estratègic de la companyia en mesures d’eficiència i optimització dels recursos i de les despeses. En el context actual, l’empresa estima tancar l’any 2019 amb un resultat d’explotació (EBIT) de break-even.

Segons Reca Vidiella, director general, “durant els darrers 12 mesos hem sabut prendre les mesures i reaccionar de forma àgil i decidida enfront la contracció econòmica dels mercats europeus i dels EUA per reforçar la nostra competitivitat a nivell global. A part, hem dissenyat una política comercial que ens ha permès millorar els marges i reduir el risc”.

A aquests bons resultats s’hi suma la nova ampliació de capital per valor de 4,5M€ que la Generalitat va aprovar el passat 17 de setembre. L’ampliació de capital és una mostra més de la confiança que la Generalitat diposita en l’empresa i en la seva capacitat per a continuar la tendència positiva de l’últim any.

L’ampliació de capital i els bons resultats permetran continuar amb el programa d’inversions del Pla Estratègic de la companyia, que en els últims 9 mesos ja ha destinat més de 1,7M€ en inversions en maquinària. Aquestes inversions han estat repartides entre totes les plantes de producció i inclouen torns de mecanitzat, escàners de qualitat, centres de mecanització, entre d’altres. L’objectiu és millorar la productivitat de l’empresa i fer-la encara més competitiva per tal de continuar la tendència positiva dels últims 12 mesos.